Vinter Sommar
Ledkarta
Öppettider
Boka
Brand logo
Nyheterna för sommaren 2024 innehöll bland annat förbättringar i Nintendo Land som gjorde den populära leden barnvänligare, vi utökade antalet grillplatser och flyttade ihop uthyrningen med Shop & Livs för en bättre serviceupplevelse.

Nintendo Land, Utsikten och Solsvängen

Barnens absoluta favorit fick en enklare med en barnvänligare sträcka, med ändringen så bytte även leden svårighetsgrad, från blå till grön.

Utsikten förbättrades med bredare och större svängar för att fånga rätt känsla och roligare för fler cyklister.

Solsvängen, som är en perfekt avslutningsbacke på väg ner till Soltorget, fick ett bättre underlag för en mjukare och behagligare upplevelse.

Grillplatser

Precis som på vintern är det svårslaget att kunna sitta i naturen och äta sin mat utomhus. För att fler ska få möjligheten att njuta av utsikten och grillad mat byggde vi två helt nya grillplatser, en uppe på toppen som enkelt nås med både lift och till fots. Dessutom gjorde vi grillplatsen vid Nötåsen tillgänglig även sommartid.

Allt under samma tak

För att göra upplevelsen i Branäs smidig även sommartid flyttade vi tillbaka cykeluthyrningen till samma lokal som Shop & Livs på Soltorget för att kunna erbjuda mer lättillgänglig service och komma närmare dig som gäst.